Pysslingen

Adress: Näckensväg 10-18, Umeå

EFTERTRAKTAT OMRÅDE MED NÄRHET TILL UNIVERSITET
I början av 1990-talet började ett av Umeås nyaste bostadsområden bebyggas och på denna mark skapar idag Slättö 91 stycken nyproducerade hem, i projektet Pysslingen.

Denna expansiva stadsdel Tomtebo, 5 km från Umeå centrum, ligger med närhet till universitet, Norrlands universitetssjukhus, Botniabanans resecentrum och köpcentrumet Strömpilen.  Här bor du en kort promenad från Nydalasjöns sydspets, vackra vandringsstråk och det tempererade badet Umelagun. Möt det norrländska lugnet på dagen och upplev det fantastiska norrskenet under kvällen.

80

Lägenheter

82

Parkeringar

35 - 86

Kvadratmeter

1 - 4

Rum och Kök

6466

Hyra från

Information

Området

Byggnaderna

Byggår 2017
Adresser Näckensväg 10-18
Förråd Ja, i lägenheten
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Cykelparkering Ja, cykelrum
Parkering Ja
Motorvärmare Ja
TV/bredband Ja, Tv Lagom och bredband 100/100 från Telia, obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Kvarteret

TRYGGT BOENDE I MODERNA HUS
Marken som Slättö projekterar har idag en area om ca 10 100kvm där 6 stycken fristående byggnader ligger placerade. Husen uppförs i en levande och karakteristisk tegelfasad som löper runt den lekfulla, trivsamma och grönskande innergården.

Det första du möter är en välkomnande entré med en modern trappuppgång där brevlådor och detaljer är i noga utvald mässing. I detta eftertraktade tillväxtområde har du närhet till Umeås alla universitet.

Lägenheterna

OPTIMALT BYGGDA LÄGENHETER MED BALKONG
I ditt nya hem finner du allt mellan yteffektiva 1 ROK på 28kvm till generösa 4 ROK på 86kvm. En stor andel av Pysslingens lägenheter är 2 ROK på 50 kvm med förråd och eftertänksam planritning, då denna storlek passar allt från ensamboende till den mindre familjen.

Lägenheterna följer trappuppgångens moderna drag med fullt utrustat kök, genomgående parkettgolv och bostäderna besitter en balkong med chans att kunna njuta av den norrländska kvällssolen. Alla lägenheter har enligt Slättös standard en modern tvätt- och torktumlare och våra hyresgäster har även tillgång till en gemensam tvättstuga på innergården.

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Ja
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Hyresgäst tecknar eget avtal.
Varmvatten IMD

IMD = Individuell mätning och debitering

Ansök om en lägenhet

Här kan du anmäla ditt intresse för en specifik lägenhet. Observera att anmälan till ett specifikt objekt inte garanterar dig lägenheten. Du kan endast anmäla dig för 1 lägenhet per projekt. Lägenhetsväljaren fungerar bäst på en dator.

Inflyttningsdatumet i de olika husen skiljer sig. Nedan ser du preliminär inflyttningsmånad per hus

Näckens väg 10: inflyttning pågår
Näckens väg 12-14: inflyttning pågår
Näckens väg 16-18: inflyttning pågår

Intresseanmälan

Här lämnar du dina uppgifter för generell information om projektet. För att ansöka om en specifik lägenhet gör du det under ANSÖK OM EN LÄGENHET ovan (fungerar endast via en dator) eller skickar en intresseanmälan till uthyrning@slattoforvaltning.se.

FAKTABLAD

© Copyright - Slättö Förvaltning
Hyr hos oss