Skip to content

Segelflygaren

Gammal flygplats erbjuder nya boendemöjligheter

Segelflygaren ligger på Södra Ladugårdsängen i Örebro där ett helt nytt område växer fram. Här bygger Slättö 217 helt nya hyresrätter, allt ifrån ettor på trettio kvadratmeter till fyror på knappt 90 kvadratmeter, som beräknas vara klara för inflytt från mitten av 2018. På platsen låg tidigare en flygplats och trots att den är nedlagd sedan länge lever historien kvar genom gatunamnen där man hittar bland annat Pilotgatan och Kabingatan.

Tillträde

Färdigställd

Tillträde

Färdigställd
Lägenheter
Parkeringar
30-89

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Ett nytt område växer fram

Segelflygaren ligger nära både city och vackra grönområden. Centrala Örebro ligger endast två kilometer bort och cyklister och gående tar sig lätt in till city via fina promenadstråk och cykelbanor. När hela området är färdigt kommer det bestå av 3000 nya bostäder, förskolor, fritidsverksamheter samt ett litet centrum. Södra Ladugårdsängen erbjuder även närhet till Universitetet, mataffärer, träningsanläggning, golfbana samt vackra naturområden. För pendlaren är det enkelt att ta sig ut till motorvägen via Karlsdalsrondellen.

Fullt utrustade lägenheter med gemensamma växthus

Lägenheterna i Segelflygaren är fullt utrustade med allt ifrån diskmaskin och varmluftsugn i köken till helkaklade badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och genomgående fina parkettgolv. I fastigheten kommer det även finnas rymliga förråd, barnvagnsrum, cykelparkering och garage. På innergården finns växthus där hyresgästerna har möjlighet att odla.

Byggnaderna

Byggår2017
FörrådJa
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandJa, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumNej
MicroJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Scroll To Top