Nätet

Nyproducerade lägenheter nära till vatten, natur och city

Under 2018 blev 164 lägenheter klara för inflytt i Norra Munktellstaden i Eskilstuna. Fastigheterna är belägna med närhet till vatten, grönområden och ett vackert naturreservat, även centrum med caféer, restauranger och köpcentrum ligger endast en kort promenad bort. Fastigheten uppförs i enlighet med miljöorganisationen Sweden Green Building Councils krav för Miljöbyggnad Silver.

Lägenheter
Parkeringar
24-93

Kvadratmeter

1-4

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

Inbjudande tegelfasad med gröna ytor

Husen uppförs med en vacker tegelfasad i skiftande färger. Det varierande fasadlivet löper runt kvarterets gröna ytor med lekplats, parker och välkomnande utomshusgrupper. Intill huset finns garageplatser att förhyra och bussförbindelser inom några minuters gångväg.

Smarta planlösningar i olika storlekar

I vårt nybyggda kvarter har vi någonting som passar alla, från väldisponerade ettor på 31kvm till rymliga fyror på upp till 99kvm. Förutom stort ljusinsläpp tillser vi de flesta lägenheter med en balkong eller uteplats. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin och förråd/klädkammare finner du antingen i eller i anslutning till varje lägenhet. Telia lagom är en standard för alla lägenheter.

Byggnaderna

Byggår 2018
Förråd Ja, klädkammare i eller i anslutning till lgh
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja, i närheten
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Nej
TV/bredband Ja, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja, eller uteplats
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.