Kungsmyntan

Södra Ladugårdsängen växer fram

I direkt anslutning till Örebro golfbana uppför Slättö 83 hyresrätter. Förutom att ha balkong i söderläge med hela golfbanan nedanför, så är det promenadavstånd till både centrum och universitetet.

Interiören är av hög standard för att ge en bekväm boendekvalitet och fastigheten består av fem våningar i modern arkitektur med tegelfasad byggt enligt klassning Miljöbyggnad Silver enligt Sweden Green Building Council.

Tillträde

Inflyttning pågår

Tillträde

Inflyttning pågår
Lägenheter
Parkeringar
24-88

Kvadratmeter

1-3

Rum och Kök

:-
Hyra från

Område och kvarter

En ny stadsdel i Örebro

Kungsmyntan är del av Södra Ladugårdsängen – en helt ny stadsdel som utvecklas i Örebro. Den nya stadsdelen kommer när den är färdigställd rymma cirka 3 000 nya bostäder i fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.

Hög och modern standard

Här finner du 83 stycken nyproducerade lägenheter med hög standard. Modernt, bekvämt och hemtrevligt. Fullt utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn. Helkaklade badrum med tvättmaskin samt parkettgolv i resterande rum.

Byggnaderna

Byggår 2017
Förråd Ja, i lägenhet, på gård eller vind
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja, i närheten
Cykelparkering Ja, i cykelrum
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Nej
TV/bredband Ja, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja, de flesta
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja, kombimaskin
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.