Alen

Nya hyresrätter i Norrtälje Hamn

Slättö utvecklar norra Europas största trähusprojekt i Norrtälje Hamn. De tre kvarteren har stort fokus på gestaltning, social hållbarhet och miljö i en varierande och inspirerande bostadsmiljö.

Slättö bygger blandade storlekar av hyreslägenheter där fördelningen är cirka 15 procent ettor, 40 procent tvåor, 40 procent treor samt 5 procent fyror.

Tillträde

Inflytt - Aug 2020

Tillträde

Inflytt - Aug 2020
Lägenheter
-

Parkeringar

-

Kvadratmeter

1-5

Rum och Kök

-

Hyra från

Område och kvarter

Vattennära läge med närhet till allt

Norrtäljes nya stadsdel, Norrtälje Hamn, blir en förlängning och fördubbling av Norrtäljes stadskärna. Här ska det byggas parker, torg, kajstråk och mängder av ytor för handel, rekreation, service och kultur.

Inspirationen till Slättös kvarter kommer bland annat från gamla Norrtälje och den historiska träbebyggelsen. De tre kvarteren ligger i skärlinjen mellan Norrtäljes befintliga bebyggelse och den nya stadsdelen i hamnen. Vi vill skapa ett trevligt möte med en positiv dynamik mellan gammalt och nytt.

Optimalt planerade lägenheter

I Norrtälje Hamn utvecklar vi ditt nya boende.
Genomgående parkettgolv samt trendiga, fullutrustade kök är standard för samtliga lägenheter. Lägenheterna är rymliga och optimalt planerade för att möta behovet i ett modernt boende.

Byggnaderna

Byggår 2019
Förråd Ja
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Lekplats Ja
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Bilpool/Cykelpool Ja
TV/bredband N/A

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum N/A
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår lägenhetsväljare som finns tillgänglig högst upp på sidan så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.