KAJSTADEN

Adress: Bäckahästgatan 3-17, Ägirgatan 3 samt Notuddsallén 6-14, Västerås

ATTRAKTIVT OCH SJÖNÄRA BOENDE PÅ BÄSTA LÄGE I VÄSTERÅS

Slättö bygger nu 99 stycken nyproducerade lägenheter i ett av Västerås nyaste och mest intressanta områden, Öster Mälarstrand. Med Mälaren ett stenkast bort erbjuder detta boende närheten till småbåtshamn, bad och en vacker grönskande natur. Från hamnen löper den trevliga strandpromenaden till Västerås centrum där stadspulsen växer fram.  I den nya stadsdelen  tar du dig med gångavstånd till Sveriges första actionbad,  ett lyxhotell med industriromantisk stil och en unik rooftoprestaurang där du även kan avnjuta 800 kvm högklassigt spa.

99

Lägenheter

48

Parkeringar

35 - 112

Kvadratmeter

1 - 4

Rum och Kök

6793

Hyra från

Information

Området

Byggnaderna

Byggår 2018
Adresser Bäckahästgatan 3-17
Ägirgatan 3
Notuddsallén 6-14
Förråd Ja, i lägenheten
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Cykelparkering Ja, guldnivå enligt Västerås Stads standard
Parkering Ja, garage med laddningsplatser.
TV/bredband Ja, Tv Lagom och bredband 100/100 från Telia,
obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Kvarteret

TRENDIGA LÄGENHETER MED UNIKA FACILITETER
I området är projektets varierande huskroppar belägna med fönster som ger ett exklusivt ljusinsläpp. En av fastigheterna uppförs dessutom med en behaglig trästomme. I den välkomnande entrén möts du av särskilda kylutrymmen då den unika möjligheten med matleverans från Mathem erbjuds. Ett modernt boende där närheten till natur, vatten och lekparker ger en perfekt balans med stadsliv, restauranger och nöjen. På området finner du förutom en inbjudande innergård med tillgång till växthus även cykelparkering i guldnivå och garageplatser med elbilsladdning. Slättö erbjuder även Kajstadens boende möjligheten till bil, båt och cykelpooler.

Lägenheterna

HÖG BOENDESTANDARD I LJUSA LÄGENHETER

En välplanerad etta från 35kvm till en fyra med generösa ytor på 112kvm. På bottenvåning finner du lägenheter med 6 meter i takhöjd eller passar en loftlägenhet på översta våning med panoramafönster dig bättre? I Kajstaden finns ditt hem, oavsett vilka behov eller önskemål som eftersöks. Genomgående parkettgolv samt trendiga, fullutrustade kök är standard för samtliga lägenheter. Rymliga och trivsamma balkonger finner du i lägenheterna med utsikt över Mälarens glittrande vatten.

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja

Ansök om en lägenhet

Här kan du anmäla ditt intresse för en specifik lägenhet. Observera att anmälan till ett specifikt objekt inte garanterar dig lägenheten. Du kan endast anmäla dig för 1 lägenhet per projekt. Lägenhetsväljaren fungerar bäst på en dator.

Inflyttningsdatumet i de olika husen skiljer sig. Nedan ser du preliminär inflyttningsmånad per trapphus

Hus 4 och 5: inflyttning pågår
Hus 1 och 2: inflyttning pågår
Hus 3: preliminär inflyttning i Q1 2019

Intresseanmälan

Här lämnar du dina uppgifter för generell information om projektet. För att ansöka om en specifik lägenhet gör du det under ANSÖK OM EN LÄGENHET ovan (fungerar endast via en dator) eller skickar en intresseanmälan till uthyrning@slattoforvaltning.se.

Faktablad

© Copyright - Slättö Förvaltning
Hyr hos oss