Hägerneholm

Adress: Kubikvägen 11 & 13 och Volymvägen 13 & 17, Täby

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. Här bygger Slättö hyresrätter med hög standard där första etappen färdigställs hösten 2018. I september 2016 invigdes stadsparken som kommer att bli områdets centrala punkt, en plats för rekreation och möten.Parken erbjuder bland annat två lekplatser, ett utegym, grillplats, multisportplan och utkiksplatser. Utöver detta finns trevliga cykelvägar och rymliga gräsytor för picknick och lek.

Som hyresgäst kommer du endast ha någon kilometers avstånd till diverse nödvändigheter som matbutik, skola, butiker, friskvård och kan med enkel kommunikation ta dig till Täby centrum på 20 minuter.

170

Lägenheter

135

Parkeringar

29 - 83

Kvadratmeter

1 - 4

Rum och Kök

6017

Hyra från

Information

Område

Byggnaderna

Byggår 2018
Adresser Volymvägen 13
Volymvägen 17
Kubikvägen 11
Kubikvägen 13
Förråd Ja, i lägenheten
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Motorvärmare Nej
TV/bredband Ja, Tv Lagom och bredband 100/100 från Telia, obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Kvarteret

Slättös kvarter består av 170 lägenheter fördelade över 4 huskroppar som framförs i en tilltalande trä- och tegelfasad. På den gemytliga innergården planeras gemensamhetsytor för umgänge. Samtliga hyresgäster kommer ha tillgång till barnvagnsrum, elbilsladdning och miljöstation för källsortering.

Lägenheterna

De ljusa moderna lägenheterna finns från 1 till 4 rum och kök, alla med en rymlig balkong och från en stor del av dessa har man utsikt över Ullnasjön. Hyresrätterna har en nyproduktions alla fördelar; det är modernt, genomtänkt, lättskött och bekvämt. Samtliga lägenheter har interiör med hög standard för mycket god boendekvalitet, härligt ljusinsläpp och genomgående parkettgolv. De välplanerade köken är försedda med energieffektiva vitvaror, inbyggd mikro och diskmaskin. Badrummen är helkaklade och utrustade med väggskåp för förvaring, tvättmaskin samt torktumlare.

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El IMD
Varmvatten IMD

IMD = Individuell mätning och debitering

Ansök om en lägenhet

Inom snart framtid kommer du kunna anmäla ditt intresse för en specifik lägenhet. Observera att anmälan till ett specifikt objekt inte garanterar dig lägenheten. Du kan endast anmäla dig för 1 lägenhet per projekt. Lägenhetsväljaren fungerar bäst på en dator.

Inflyttningsdatumet i de olika husen skiljer sig. Nedan ser du preliminär inflyttningsmånad per hus

Hus D: Preliminär inflyttning i november 2018
Hus A,B,C: Preliminär inflyttning i Q1 2019

Intresseanmälan

Fyll i dina kontaktuppgifter för information när uthyrningen startar!

FAKTABLAD

© Copyright - Slättö Förvaltning
Hyr hos oss