FULLRIGGAREN

Adress: Bergendorffsgatan 8, Karlstad

Bryggudden är en helt ny stadsdel i inre hamnen i Karlstad. Det ligger vid vattnet och ett stenkast från centrum. Området ligger intill Löfbergs Kafferosteri och bildar en gemytlig områdesatmosfär, där de gamla hamnmagasinen samsas med moderna bostäder. När Löfbergs flyttade sitt lager var Löfberg Fastigheters ambition att fylla området med fler lägenheter, en stor livsmedelsbutik, en förskola och ett parkeringsgarage. Idag är Bryggudden en plats full av liv.

Inflyttning av den första etappen beräknas ske under Q4 2017.

Ansök om en lägenhet

Här kan du anmäla ditt intresse för specifika lägenheter när uthyrningen startar.

Intresseanmälan

Fyll i dina kontaktuppgifter för information om när uthyrningen startar.

Information

Området

NYA BOSTÄDER PÅ VACKRA BRYGGUDDEN
Vakna till doften av nyrostat kaffe och ljudet av kluckande vatten. På Bryggudden i Karlstad växer en ny stadsdel fram och i kvarteret Fullriggaren bygger Slättö totalt 204 lägenheter på sju våningar. I området ligger flera kända landmärken, bland annat Löfbergs kafferosteri och läget precis vid Vänern bjuder in till långa promenader vid vattnet och ett rikt båtliv.

  

Kvarteret

SJÖNÄRA LÄGE MED ALLA BEKVÄMLIGHETER
Våra nyproducerade lägenheter på Bryggudden är vackert belägna i inre hamnen. Läget är optimalt med både centrum och tågstation ett stenkast bort och båtbussen som stannar på udden. Omgivningarna bjuder på vackra promenadstråk längs vattnet, ett brett utbud av restauranger och caféer samt gym, frisör, fotvård och kiropraktorklinik inom räckhåll. På sommaren är även gästhamnen öppen och området sjuder av båtliv.

Byggnaderna

Byggår 2017
Adress Ahlmarksgatan 9, Stapelgatan 5 & 7 samt Bergendorffsgatan 8C-G
Förråd Ja, externt eller i lägenheten
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Cykelparkering Ja
Parkering
Motorvärmare Nej
Mijöbyggnad Ja
TV/bredband Ja, Telia, obligatoriskt tillägg 300 kr/månad

Lägenheterna

MODERNA LÄGENHETER FÖR ALLA
Lägenheterna i Fullriggaren är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och minst en balkong. I Fullriggaren kommer det finnas plats för alla och lägenheterna varierar i storlek, allt från ettor på 36 kvadratmeter till fyror på över 90 kvadratmeter. För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum i anslutning till entrén i samtliga byggnader.

Lägenhetsfakta

Parkettgolv Ja
Balkong Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Ja
Varmluftsugn Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El Individuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Faktablad

Lägenhetsfolder
© Copyright - Slättö Förvaltning
Hyr hos oss