FULLERÖ

Varmt välkomna på visning söndagen den 24 februari!
Klockan 14:00-14:45 på Meteorvägen 20, Uppsala
Klockan 15:00-15:30 på Meteorvägen 10, Uppsala

Adress: Meteorvägen 2-22, Uppsala

Välkommen till det grönskande bostadsområdet Fullerö Hage, beläget strax norr om Uppsala. I detta lugna och familjevänliga område utvecklar Slättö 137 hyresrätter.Här bor du med naturen som granne, med Uppsala endast en kvarts bilresa bort. I området planeras även skola, multiidrottshall, äldreboende och förskola.

Upptåget har sin station i Storvreta, som finns på behagligt promenad-/cykelavstånd från Fullerö hage. Tåget tar dig in till Uppsala på ca 8 min samt till Arlanda på ca 35 min. I Storvreta finns även förskolor, grundskolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral samt restauranger, gym, apotek och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Fullerö handel är en populär inredningsbutik med café, som finns i närområdet. Vill man bada finns en badplats vid Fyrisån.

 

137

Lägenheter

104

Parkeringar

35 - 116

Kvadratmeter

1 - 4

Rum och Kök

6 718

Hyra från

Ansök om en lägenhet

Här kan du  anmäla ditt intresse för en specifik lägenhet. Observera att anmälan till ett specifikt objekt inte garanterar dig lägenheten. Du kan endast anmäla dig för 1 lägenhet per projekt. Lägenhetsväljaren fungerar bäst på en dator.

Inflyttningsdatumet i de olika husen skiljer sig. Nedan ser du preliminär inflyttningsmånad per etapp

Meteorvägen 2-10: Inflyttning pågående
Meteorvägen 12,14 Preliminär inflyttning i januari 2019

Information

Kvarteret

För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum i anslutning till entrén i samtliga byggnader. Det finns även ett rymligt garage där du som hyresgäst får möjlighet att hyra en parkeringsplats. Trevliga trapphus välkomnar dig till ditt nya hem och du kommer ha ett förråd i eller i närhet till din lägenhet. Fastigheten är omgiven av gröna ytor med gångvägar och blommande planteringar. En plats för möten och avkoppling, spring och lek.

Byggnaderna

Byggår
Adress Meteorvägen 2-22
Förråd Ja, i lägenhet eller källare
Hiss Ja
Barnvagnsrum Ja
Cykelparkering Ja
Parkering Ja
Motorvärmare
Mijöbyggnad  Ja, miljöbyggnad silver (SGBC)
TV/bredband  Hyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

Projektet uppförs i två moderna hus med lägenheter i storlekarna ett till fyra rum och kök. Lägenheterna i Fullerö är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och varmluftsugn i köket. Alla lägenheter har även en ljus och öppen planlösning, genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och balkong eller uteplats.

Lägenheterna

Parkettgolv Ja
Balkong/Uteplats Ja
Helkaklade badrum Ja
Tvättmaskin/torktumlare Ja
Golvvärme i badrum Nej
Micro Ja
Diskmaskin Ja
El IMD
Varmvatten IMD

IMD = Individuell mätning och debitering

Intresseanmälan

Här lämnar du dina uppgifter för generell information om projektet. För att ansöka om en specifik lägenhet gör du det under ANSÖK OM EN LÄGENHET ovan (fungerar endast via en dator) eller skickar en intresseanmälan till uthyrning@slattoforvaltning.se.

FAKTABLAD

© Copyright - Slättö Förvaltning
Hyr hos oss